წითელი მშრალი ღვინო ქართლის რეგიონიდან
Dry red wine for Kartli region
ყურძნის ჯიში/Grape variety: თავკვერი/Tavkveri 100%
ტექნიკური ანალიზი/ Technical Analysis:
ალკოჰოლი/alcohol 11,5 -12,0% vol., TA 5,0-6,0 გ/ლ g/l.,G/F 1,5 -2 g/l., ph 3,4 -3,6. ინგრედიენტები/ingredients: ყურძენი/grapes. კონსერვანტები/preservatives: კალიუმის მეტაბისულფიტი/ Potassium metabisulfite. გადამუშავების დამხმარე საშუალებები/processing aids: ბენტონიტი, ჟელატინი/ Bentonite, gelatin.
სრული კვებითი ღირებულება 100 მლ-ზე ენერგეტიკული ღირებულება/ Nutritional Value per 100 ml: 70 კკალ/kcal -294 კჯ/kj. მათ შორის ცხიმი/fat 0 გ/g ნაჯერი ცხიმები/saturated fat 0გ/g ნახშირწყლები/carbohydrates 0,15გ/g , შაქარი/sugars 0,15 გ ცილა/protein 0გ/g.
ღვინო დამზადებულია შიდა ქართლის რეგიონში მოწეული ადგილობრივი ქართული ჯიშისგან-„თავკვერი”. დუღილის დამთავრებიდან დურდოზე ერთ თვიანი დაყოვნების შემდგომ ღვინო განცალკევდა ჭაჭისგან და დაძველდა ფრანგული მუხის კასრებში 4 თვის განმავლობაში.
ღვინო არის ინტენსიური ლალისფერი, არომატში კარგად გამოკვეთილი ქლიავის, წითელი მოცხარის, საადრეო ვაშლის, მწიფე ბლის და ნაღების კარაქის სასიამოვნო არომატები, გემოში აქვს საშუალო მჟავიანობა და გამოკვეთილი ახალგაზრდა, ძლიერი ტანინები რომელიც დიდხანს მიყვება.
The Wine is made from indigenous Georgian grape variety -,,Tavkveri” Grown in Region Shida Kartli. After one month of post-fermentation maceration, the wine was removed from skin, with a further aging period of 4 months in the French oak barrels. The wine is an intense ruby in color, with pleasant and well expressed aromas of plum,red current, early apple, ripe cherry and creamy butter. The taste has a medium acidity and well-distinguished young, stong tannins that last for a long time.
შეინახეთ/Store at: 12-15C.
შეიცავს სულფიტებს/Contains sulfites
ქართული ღვინო/Georgian Wine
ალკ/Alc.. 11, 5%
დამზადებულია და ჩამოსხმულია საქართველოში შპს დავითიანი 2020“ მიერ. საქართველო, გორის, სოფელი შინდისი. Produced and bottled in Georgia by “LLC Davi tiani2020” Georgia, Gori, Shindisi village.